Най-красивото дете на планетата живее в Москва

10

Едва на 9-годишна възраст малката Кристина Пименова може да се похвали със собствен 5-годишен стаж като професионален модел.

Кристина Пименова

Живеещата в руската столица притежателка на ангелско лице е завладяла всички наложени имена на световната модна сцена със своето невероятно излъчване.

Кристина Пименова

Неслучайно е била на корицата на авторитетното списание Vogue Bambini, имала е и колаборации с едни от доказаните дизайнерски марки като Roberto Cavalli и Benetton.

Въпреки че обича да дефилира и да се снима, родителите на Кристина не й позволяват да участва в десетките конкурси за красота, на които е била поканена.

Кристина ПименоваНад два милиона души от целия свят я определят за най-красивото дете на планетата, а специалистите в модния бранш предричат повече от успешно бъдеще.

Показана е 1 от 1 страници
loading...
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!

          


10 коментара

 1. didka Coneva на

  Ле ле за пръв път виждам толкова красиво момиченце, красота БРАВО!!!!!!!!! Желая му много здраве,щастие и да стане още по красива госпожица отколкото е сега ??????????????????????????????????

 2. Светлана Василева на

  Че е красива, спор няма! Светът е пълен с красиви създания, които не са имали шанса или намерението да участват в конкурси. Затова не приемам написаното Най-….. По-добре ще звучи да се каже: „Едно прекрасно създание!“ , „Още едно ангелче!“, „Чаровница!“ и т.н. Не мислите ли и вие така?

 3. Гери на

  Съгласна съм с коментара на Светлана Василева. Детето наистина е изключително красиво. Но и аз не харесвам определенията с най, тъй като красотата е субективно понятие. От милионите деца-момичета по света кой може да определи кое дете е най-красиво. Някой виждал ли е всички деца по света едновременно, или може би всички деца са се явили по едно и също време на конкурс, за да се установи кое дете е най-красиво. По света има толкова красиви деца, които нямат възможността да се покажат, което разбира се не е най-важното. Но се радвам за това дете, че е имало шанс и късмет – защото има наистина ангелско излъчване. Нека да има повече красиви, здрави и добри деца по света като това. Но това до известна степен зависи и от нас. Така че нека да спрем с тази злоба, омраза, завист и ограниченост, а да бъдем по-толерантни, добронамерени, човечни, обичащи и с висок интелект!

 4. Анири на

  Детето е много красиво, Златка Петрова все едно кон я е изсрал, аууууууу, снимала се до едно дърво на профилна снимка, сигурна съм, че дървото е изсъхнало, ха ха ха. Не искам да виждам нея и племенника и също.

 5. Меги на

  Като започнат едни журналистически суперлативи-направо ужас!!! Най-повече-по!!! Хубаво е детето, но чак пък най- на планетата… Хайде, моля ви се, спрете се вече, че омръзнахте на всички!!! Толкова много красиви деца има по света, в това число и от жълтата и от черната раса, както и от бялата естествено. А и да ви кажа, че за всеки родител неговото е най-красивото. Не създавайте негативизми и комплекси у хората с глупавите си публикации! Намерете нещо стойностно и пишете, за да помогнете в ограмотяването на хората и да ги откъснете от чалгата и оставете читателите сами да си преценят кое е хубаво и кое не е.

Коментирай в Delo.bg