Куче сензация реди играчки на елхата, чисти и подрежда (видео)

0

Сигурен съм, че сте виждали много пъти кучета да изпълняват редица сложни команди и да бъдат подлагани на всякакви чудни дресури. Но с тези, на които стопанката на кучето Нова го е научила, то се превърна в истинска сензация в интернет. Повод за интереса към краткото видеоклипче са феноменалните домакински умения на Нова. То гаси осветлението, зарежда миялната и пералнята, затваря шкафове, чиито врати се отварят наляво и на дясно, поддържа чист пода. Но това, което е най-смайващото е как

това куче подрежда играчки на елхата.

Видеоклипът, разпространен в интернет показва още невероятни акробатични номера на миловидния и много талантлив домашен любимец. Той преодолява с лекота препятствия в апартамента на своята стопанка, на гърба й и на ходилата й пази завидно равновесие на задните си лапи!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

куче, сватба, камераКуче засне сватбата на стопаните си (видео)

 

И ако си мислите, че с това приключват способностите на кучето Нова, то грешите много! Четириногият любимец почиства старателно хола – затваря лаптоп, сваля покривалата на канапето, разчиства и прибира играчките от пода. Съвсем старателно Нова поставя в пералнята за пране дрехи и свои играчки. Черният факир незабавно вдига, ако случайно нещо падне на пода и го подава на стопанката си. Ще видите и как Нова държи на особена чистота в кухнята.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

бебе вие като кучеКучета научиха бебе да вие като тях (видео)

 

Убедете се, че това куче притежава завидни качества на истински фокусник. То демонстрира спиращи дъха умения на закрепване и задържане на лакомства в равновесие на върха на носа си, преди да ги глътне.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg