Почина Деби Рейнолдс – майката на Кари Фишър

0

Една от най-успешните актриси през 50-те и 60-те години на миналия век Деби Рейнолдс почина на 84-годишна възраст. Смъртта й идва само ден, след като дъщеря й Кари Фишър напусна този свят. Деби Рейнолдс е била откарана с линейка по спешност в болница няколко часа преди да почине. Тя е била в дома в Бевърли Хилс на своя син Тод Фишър, за да обсъдят как ще бъде организирано погребението на непрежалимата им сродница Кари Фишър. В ранния следобед от адреса се получило позвъняване на спешния телефон 911. Рейнолдс е била в стабилно, но тежко състояние в болница, след като получила инсулт.

„Сега тя е с Кари, а ние сме съкрушени“ –

заяви опечален Тод Фишер от Медицински център Сидърс-Синай, където е била откарана по спешност майка му. По думите на Тод смъртта на неговата 60-годишна сестра е била изключително съкрушителен удар за майка им.

Родената на 1 април 1932 година в Ел Пасо, щата Тексас Деби Рейнолдс още на 20-годишна възраст получава своя звезден миг – роля в класическия мюзикъл „Singing In The Rain“ (Аз пея под дъжда) на Джийн Кели. Деби получава номинация за Оскар за друг мюзикъл – „Непотопяемата Мали Браун„.

почина Деби Рейнолдс

Деби Рейнолдс сключва брак с телевизионната звезда и популярен изпълнител за времето си Еди Фишър. Семейството им се разпада след четири години, защото сърцето на Еди избира друга красавица за своя любима – Елизабет Тейлър. В края на 50-те години на миналия век техният шумен развод е на всички първи страници на вестниците.

почина Деби Рейнолдс

Само ден по-рано – на Коледа, дъщерята на Деби Рейнолдс Кари Фишър почина в болница в Лос Анджелис след инфаркт, докато летяла в самолет от Лондон на Бъдни вечер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

почина принцеса Лея

Светът се сбогува и с принцеса Лея от Star Wars

 

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg