Алекс и Влади feat. Ndoe с хита на зимата

1

Великият Никос Казандзакис е казал:

„Между това, което беше казано и това, което не беше изгубихме всичко.“

Точно тази тема възпяха удивително талантливите близначки Алекс и Влади в новото си зашеметяващо парче „Уж говорим“. То е в колаборация с един от най-добрите и опитни лъвове на българския хип хоп – Ndoe. Музиката е дело на Стефосникът от Нос, под надзора на Ndoe и Алекс и Влади, а текстът и мелодията са на самите гласовити красавици.

Алекс и Влади и Ndoe с нов хит

Видеоклипът е поверен на режисьора на годината – Радостин Събев – Шошо, който и този път отново прави нещо невиждано за българския музикален ефир. След като превърна Young BB Young и Ndoe в модерните малки принцове на Екзюпери с видеото към BIBISONG, този път Шошо снима Алекс и Влади с главата надолу. Буквално.

Алекс и Влади и Ndoe с нов хит

На Алекс и Влади им се наложило, в името на изкуството да се снимат в обърната кола, докато пеят! (всъщност, това е изцяло тяхна идея) 🙂

Алекс и Влади и Ndoe с нов хит

В парчето е изигран перфектно и нашумелият напоследък #MannequinChallenge, в който освен нашите момичета се включи и Пол Макартни, Хилъри Клинтън, Desiigner и още много рапъри, актьори и музиканти от цял свят.

Алекс и Влади и Ndoe с нов хит

За цялостната визия, която е на световно ниво, Алекс и Влади са се доверили на един от най-горещите стилисти – Гроздан Михайлов. Благодарение на него ще видите Алекс и Влади в ролите на красиви и модерни бунтарки от 90-те! Както и Ndoe в шлифер, който учудващо много му отива.

Дотук със спойлерите. 😉

Насладете се на качествен звук и картина от
Алекс и Влади ft. Ndoe – „Уж говорим“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Алекс и Влади, полет, самолетАлекс и Влади: С всеки полет се докосваме до други култури, хора и традиции

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg