Високо в небето с Мис Планет 2016 Марина Войкова

0

Марина Войкова е от онзи тип красиви жени, които изпълват пространството с ефирност и усещане за хармония. Достатъчни аргументи, за да видиш смисъл в един конкурс за „Мис“. Марина е „Мис България 2015“, а наскоро се сдоби с още една корона – тази от конкурса „Мис Планет 2016“, провел се в курорта Батуми, Грузия. Така нашето момиче от Елин Пелин затвърди титлата си и затръшна врата на всякакви слухове и подозрения, съпътстващи всеки подобен конкурс у нас.


Марина е истинска Мис – тя печели и жури, и публика не само с изваяни форми, а най-вече с неподправено излъчване, интелект и талант. Марина Войкова беше и бижуто на подиума на Седмица на модата в София.

Веднага след форума Марина Войкова с удоволствие сподели за читателите на delo.bg част от своите самолетни преживелици.

Първият полет със самолет на Мис Планет 2016 Марина Войкова

За първи път летях до Украйна и беше много вълнуващо преживяване. Бяхме двете с майка ми. А иначе е смешно всеки път, когато има турбуленция, аз си мисля, че падаме и започвам да си мисля за натрупаните спомени. Просто много ме е страх понякога, защото знам, че нямам почва под краката си.

Първият полет със самолет на Мис Планет 2016 Марина ВойковаНе съм летяла с парашут, но и не бих го направила, защото съм много щастлива. Спомням си полетът ми до Дубай, пътувах там за моден ангажимент. Полетът беше около 6 часа, което е най-дългото ми пътуване със самолет. Изгледах всички качени филми, четох книги, списания, а накрая почнах да се разхождам без причина до тоалетната –  бях се схванала от седене.

Нещо, което си спомням и е много смешно, е първият ми полет до Париж. Не знаех, че може да си поръчаш напитки безплатно и през целия полет умирах от жажда, а и от глад. Ето защо казах на стюардесата, че не искам да хапвам нищо. Накрая човекът до мен ме попита защо не искам нищо, да не би да ми е лошо. Когато му казах причината, определено се позабавлява с моите неволи.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg