Филип Аврамов: Мечта ми е да летя със самолет до Малайзия

0

Филип Аврамов е роден на 9 ноември 1974 г. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ при проф. Енчо Халачев. Работи няколко години на щат в „Сълза и смях“, Народния театър и МГТ „Зад канала“, но предпочита да е свободен артист. Можете да го гледате в „Охранители“, „Канкун“ „Дама пика“, „Ритъм и блус 1“ и „Ритъм и блус 2“ в МГТ „Зад канала“ и в „Дон Жуан“ в Народния. Има главни роли в „Писмо до Америка“ и „Шивачки“, както и в тв сериала „Патриархат“ и „ТИЛТ“. Участвал е в „Шоуто на Канала“ и в „Царете на комедията“. Напоследък Филип Аврамов заедно с Ива Караманчева показват „Всичко, от което имаш нужда“ в Независим театър – едно представление с много въпросителни, малко многоточия и доста  удивителни. Едно слабо страшно, поносимо тъжно и силно смешно пътешествие към неминуем хепиенд! Веднага след успешното представление на 16 септември Фицата разказа пред Георги Гюзелов за delo.bg своите незабравими самолетни преживявания.

Филип Аврамов

Филип Аврамов

Дълбоко в съзнанието  си съм запаметил първият ми полет със самолет. Бях 10-годишен и летях до морската ни столица Варна. Беше супер яко, още повече, че бях сам и общо взето 45 минути се наслаждавах. Доколкото си спомням летях с руски самолет Ту-134.

Не бих казал, че много обичам да летя, но ми се налага. Пътувал съм до различни дестинации. Няма да забравя едно пътуване до Ню Йорк. По средата на полета самолетът започна много силно да се тресе. Може би в продължение на 10 минути, беше много интересно. Не съм се страхувал, защото това нямаше значение. Или ще падне самолетът, или няма да падне, но пък много сериозно се тресеше. Това беше и най-дългият ми полет, достатъчно дълъг с прекачване.

Страните от Европа са ми най-любимите дестинации. Летял съм няколко пъти до френската столица Париж и до австрийската Виена.

Никога не съм ходил обаче в Малайзия. Мечта ми е да летя до Виетнам, Южна Корея, Индия, както и до някой остров навътре в океана. Ако това се случи ще съм наистина много щастлив.
PS Най-интересните самолетни преживявания на обичани популярни българи може да четете в рубриката ПЪРВИ ПОЛЕТ на delo.bg. Филип Аврамов

Показана е 1 от 1 страници
loading...
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!

          


Коментирай в Delo.bg